Microsoft Teams ingyenes verió videókurzus

Az alábbi 23 videó megtekintésével átfogóan megismerkedhetsz a Microsoft Teams képességeivel, és felépítésével, melyekkel új szintre emelheted a kommunikációt a csapatodon belül. Plusz a hatékonyabb együttműködés felé is teszel egy komoly lépést.

A videókat egy elképzelt projekt köré építettem fel, melynek egyes fázisaiba tekinthetsz be, miközben a legtöbb funkcióval megismerkedhetsz mind csoport-tulajdonos, mind csoporttag oldalról.

Az utolsó, külső applikációk használatáról szóló fejezetben pedig a Teams lehetőségeinek kibővítéséről is beszélünk.

A videókban kitérek az egyes funkciók egyéb való életbeli alkamazási lehetőségeire is, hogy valóban ki tudd használni a Teams-ben rejlő lehetőségeket!

Megj.: A videók 2020 júniusában készültek, és tekintve a Teams rohamos fejlődését, biztosan újabb funkciókkal is bővülni fog a Teams eszköztára, melyet ezen kurzus nem foglalhat magába. Ezeket a változásokat lehetőségeim szerint újabb videókban igyekszem majd lekövetni, melyekért ellátogathatsz a Blog szekcióba, a Youtube-csatornámra, vagy a LinkedIn csoportomba.

Nézz bele a kurzus videóiba!

Ha az összes, közel 2 órányi tréning további videói is érdekelnek, kattints az alábbi gombra, és hamarosan érkezik az e-mail az anyagok linkjével!